Mayıs 2016 ‘ da toplanan bilişim taleplerinden Hoparlör, e-kitap okuyucu, harici harddisk (1 TB), masaüstü bilgisayar (tip 1), yazıcı (çok fonksiyonlu), yazıcı (mono) teslim etmesi gereken firmanın iflas etmesi nedeniyle satın alınamamıştır. Bu ürünler  yeni talep dönemi alımları ile birlikte satın alınacaktır. Ancak bu ürünleri talep eden araştırma görevlilerimizin kadrolarının bulunduğu yerden (Enstitü/Fakülte) Üniversitemizde görevlendirilmelerinin devam ettiğine dair yazı getirmeleri gerekmektedir.Bu yazıyı 11.11.2016 tarihine kadar getirmeyen araştırma görevlisinin malzeme alımı iptal edilecektir.
Not: Yukarıda yazılı malzemeler şu anda sistem üzerinde “teslim edildi” olarak görülmektedir. Bu bilgi yeni satın alma gerçekleştirildikten sonra doğru fiyatlarla güncellenecektir.