ÖYP ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİ ANKÜSEM EĞİTİMLERİNİ ÖYP BÜTÇELERİNDEN KARŞILAYABİLİYOR
ÖYP Kapsamında üniversitemizde ve diğer üniversitelerde araştırma görevlisi olarak çalışanlar Ankara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ANKÜSEM) eğitimlerine katıldıktan sonra katılım ücretlerini kısa bir sürede alabiliyorlar. Üstelik ANKÜSEM akademisyenlikte ve eğitimci konumunuzda sizi ileriye taşıyacak yepyeni eğitimlere başlıyor. Eğitimler Türkiye’nin en iyileri arasındaki Ankara Üniversitesi’nin alanında bilgili ve deneyimli akademisyenleri tarafından verilmektedir. Eğitime katılmak ve ödediğiniz eğitim ücretini ÖYP koordinatörlüklerinden İADE almak için ise aşağıda 3 aşamada verilen adımları yerine getirmeniz gerekmektedir.
Not: Ankara Üniversitesi dışında eğitim gören ÖYP araştırma görevlilerinin ilgili koordinatörlüklere bu bilgileri doğrulatması gerekmektedir.