Kırtasiye Malzemesi ve Cihaz alımı  online talepler  Koordinatörlüğümüz tarafından onaylanmıştır. Onaylanan taleplere ilişkin sistem üzerinden alınacak malzeme istek formları ( araştırma görevlisi ve danışman imzalı)  4 Ekim 2017 – 11 Ekim 2017 tarihleri arasında Koordinatörlüğümüze elden  teslim edilecektir.
Önemli: Online talepte bulunan araştırma görevlisinin Üniversitemizde kadrosunun bulunduğu birimden (Enstitü veya Fakülteden )  görevine devam ettiğine dair belgeyi  talep formlarıyla birlikte Koordinatörlüğümüze mutlaka  teslim etmeleri gerekmektedir.
Satın alma işlemlerinin aksamaması için belirtilen tarihlerde belgelerin getirilmesi önem taşımaktadır. Talep toplama ve evrak teslim tarihlerinde kesinlikle süre uzatılması yapılmayacaktır.
Tüm araştırma görevlilerimize duyurulur.